Eveliina Immonen Valokuvaaja Studio EveLiisa

Valokuvaamo Studio Liisa on toiminut jo kauan, mutta Studio EveLiisa sai alkunsa vuonna 2013 kesken kiireisen ylioppilassesongin yrittäjän vaihtuessa. Liiketoimintakaupassa alkuperäinen nimi jäi käyttöön, mutta uusi nimi ponnisteli pinnalle usean vuoden ajan. Kun Eveliina ja Liisa laitetaan yhteen, niin eikö siitä tulekin ilmiselvästi EveLiisa?

Toivotan sinut tervetulleeksi sivuilleni sekä liikkeeseeni Tulliportin- ja Kuninkaankadun kulmaukseen! Minä olen Eveliina Immonen, Studio EveLiisan yrittäjä ja valokuvaaja. Olen opiskellut valokuvausta Tampereella VVI:ssa ja minulla on valokuvaajan ammattitutkinto vuodelta 2014.

Tehtäväni on ikuistaa tärkeät hetkesi muistoiksi ja valokuviksi,
joiden arvo vain kasvaa ajan mittaan
Suunnitellaan yhdessä juuri Sinulle sopiva muisto

Pidän työstäni, koska yksikään päivä ei ole samanlainen ja saan tavata uusia ihmisiä. Ja onpa aivan ihanaa törmätä tuttuihinkin kasvoihin! Kuvaan todella mielelläni eri ikäisiä ihmisiä, kaikki vauvoista vanhuksiin ovat omalla tavallaan kiehtovia. On todella suuri kunnia, että asiakkaani luottavat minulle pienimmän perheenjäsenen tai jo hauraan vanhuksen kuvauksen.

Olen monesti nauranut kuvauksissa vedet silmissä, usein lasten mainioille oivalluksille. Päivä käynnistyy pirtsakasti, kun saa aurinkoisen pikkuisen kuvattavaksi. Jotkut kuvaukset ovat jääneet ikuisesti mieleen, ja ajoittain olen nieleskellyt liikutuksen kyyneliä. Koen, että perheen eri elämänvaiheita ei voi koskaan kuvata liian usein. Ei aina tarvitse odottaa merkki- tai juhlapäiviä. Kerää kasaan mummot, papat, tädit, sedät ja oma perhe – ja eikun kuvaan! 

Kiitos, kun kävit sivuillani.