paapointti logo

Palveleva parturi-kampaamo Kuopiossa

Pääpointti on Kuopion ytimessä, Sokoksen takana, Savonkatu 24:ssä ns. Ollinpuiston talossa, sijaitseva parturi-kampaamo. Liikkeeseemme on sisäänkäynti Tulliportinkadun puolelta, vastapäätä Sankaripuistoa. Meille on esteetön sisäänkäynti.

Kampaamostamme saat myös ekokampaajan palvelut ja meikkaukset erilaisiin tilaisuuksiin. Palvelemme teitä vuosien kokemuksella ystävällisesti ja kiireettömästi. Toivotamme kaikki tervetulleiksi uudistumaan, rentoutumaan ja virkistäytymään osaaviin käsiimme!

Varaa aikasi nettiajanvarauksella

Varaa aika

tai ole yhteydessä puhelimitse

017 2618182

Ajankohtaista

Kevät keikkuen tulevi ja hiustenhoitoon täysin uusia tuulia!

Nyt meiltä uutena palveluna K 18 -hoito: Ainoa markkinoilla oleva hoito, joka yhdistää hiuksen katkenneet rikkisillat pysyvästi ja palauttaa hiuksen keratiinirakenteen ennalleen. Hiusten elinvoima, kiilto ja kimmoisuus parantuvat merkittävästi!

Kevään kouluttautuminen on hyvässä vauhdissa! Raitatekniikoiden super-ilta 11.2.21 oli erinomainen koulutus, Kiitos Cutrin Professionals! 🙂

Tämänhetkisen poikkeustilan vuoksi desinfioimistoimenpiteet ovat liikkeessämme perusteelliset. Tulethan sinäkin kampaajalle vain terveenä! Voimia kaikille ja toivotaan, että tämä vaikea vaihe on ohi mahdollisimman pian.

HUOM! Jos et löydä nettiajanvarauksesta itsellesi aikaa, kannattaa olla yhteydessä meihin puhelimella. Yritämme aina järjestää asiakkaillemme sopivan ajan.

cutrin logo